Про автомобільні евакуатори у позитивному сенсі

Про автомобільні евакуатори у позитивному сенсі

Чому важливо завжди мати під рукою контакти надійного, швидкого і недорогого "евакуатора" автомобілів, особливо, якщо мова йде про місто Київ

Всупереч розвитку автомобільних технологій, надійність і довговічність автомобілів, що випускаються, за останні 20-25 років значно падає. Куди поділися двигуни-мільйонники, "невбивні" ходовки та "нестиранні" салони - питання риторичне. Не дарма в автомобільному світі існує такий саркастичний жарт: У 20-му столітті автомобілі робили інженери, а в 21-му - маркетологи.

Складність конструкції сучасних автомобілів навіть не передбачає можливість ремонту на місці, без відповідного діагностичного обладнання та глибоких технічних знань власника. Відповідно, у разі поломки автомобіля, вихід один - виклик евакуатора https://evakuator.city/poslugi-evakuatora-kiev та доставка автомобіля прямо на СТО. Особливо це актуально у великих містах, зокрема, в Києві, де умови експлуатації автомобілів найжорсткіші (стояння у заторах і постійний старт-стопний режим) і, природньо, поломки автомобілів трапляються значно частіше. Ось чому, у кожного автовласника, особливо у Києві, під рукою мають бути контакти надійної, а головне, швидкої служби евакуації автомобілів.

Наприклад, для Києва та найближчих околиць можна скористатися послугами спеціалізованої компанії Евакуатор Київ 24 (тел. +380675120202, +380935120202). За досвідом, радимо всім автовласникам "забити" ці номери до себе в смартфон. Просто повірте, якщо, не дай Боже, у дорозі щось серйозне трапитися з автомобілем, у стані стресу, шукати в інтернеті евакуатор - це не найкраща ідея. Тим більше, що пристойний мобільний інтернет є не скрізь, а "Закон підлості" ніхто не скасовував.

А як же буксирування на тросі іншим автомобілем може резонно запитати прискіпливий читач-автовласник. В принципі, так, такий варіант можна розглянути, але він має стільки обмежень, що може бути прийнятним, тільки в дуже рідкісних випадках і при дотриманні такої кількості умов, що на практиці стає малореалізованим. Як мінімум, потрібно мати трос і технічну можливість буксирування (наявність відповідних місць кріплення троса в автомобілі). Потрібно знайти людину, яка на таке буксирування погодиться (буксирування автомобіля по київському трафіку - задоволення дуже нижче за середнє).Ну, і головний аргумент проти буксирування на користь евакуатора, полягає в тому, що Києвом їздить відсотків 80 автомобілів з автоматичною коробкою передач, що робить їх буксирування вельми проблематичним, а в ряді випадків - просто неможливим. Це обумовлено тим, що у разі поломки двигуна (або систем керування ним), приводу, редуктора, розподільчої коробки (на повнопривідних авто),  автоматичної коробки перемикання передач (АКПП), остання, автоматично ставаться в аварійний режим, як правило, це "Р" ( паркінг, тобто будь-який рух - заблокований) і зняти її з цього режиму можна тільки на спеціалізованій СТО, щоб машину можна було хоча б докотити до ремонтного боксу. Що стосується несправності гальмівної чи кермової системи, тобто, систем пов'язаних із забезпеченням життя та здоров'я людей, продовжувати рух, чи сподіватися на буксирування – взагалі, самовбивча ідея. Отже, вихід лише один – викликати евакуатор.

Ось чому важливо завжди мати під рукою контакти надійного, швидкого і недорогого "евакуатора". Окрім того, бажано відразу мати контакти СТО, на яку евакуатор повинен буде доставити несправний автомобіль. Це простий алгоритм дій, але навіть у стресової ситуації поломки на дорозі, він допоможе швидко і ефективно вирішити проблему. Тому, просто виділіть 1 хвилину і забіть у смартфон: "Евакуатор цілодобово" -  +380675120202, +380935120202


Читайте также на "Украина адекватная":

- Про публичное обесценивание: срач, как украинская национальная черта
- Как Украина узнает о взлете п!дорских ТУшек и СУшек
- Кто сделает первый шаг, чтобы изменить ход войны?
- Водителям приготовиться. Власти Украины придумали, как узнавать место жительства уклонистов
- Камала Харрис - это плохой кандидат: она повторит судьбу Х. Хамфри
- Камала Харрис заявила, что идет на выборы в США
- Джо Байден объявил о выходе из избирательной гонки
13:38Январь, 19 2024 65
ТОП СТАТЬИ 
неделя
месяц